Home   Nieuws     Podcast #48 Generatie Z

7 juni 2024

Podcast #48 Generatie Z

Podcast #48 Generatie Z
resource-not-found

Benieuwd naar de leefwereld van jouw leerlingen? In deze aflevering van Tussenuur met Noordhoff duiken Rutger van den Berg en Nanda van Heteren dieper in de wereld van Generatie Z. Verschilt deze generatie nu echt van andere generaties? Onze gast, Rutger onthult de verrassende verschillen tussen Generatie Z en eerdere generaties.

Wat betekent het om op te groeien in een tijdperk van snelle technologische vooruitgang en sociale verandering? Hoe beïnvloeden deze maatschappelijke omwentelingen hun gedrag en denkwijzen? En belangrijker nog, hoe kun jij als docent hierop inspelen om een betere verbinding met je leerlingen te creëren?

Van zin en onzin in generatiedenken tot praktische tips voor in de klas - deze aflevering biedt alles wat je moet weten om jouw rol als docent te verrijken en je leerlingen beter te begrijpen.

Luister naar de Podcast via:

Bekijk hier alle afleveringen van de podcast 'Tussenuur met Noordhoff' »

Auteur

resource-not-found

Noordhoff

Kennispartner van leergierig Nederland

We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff brengt je verder.