Waar kan ik mijn resultaten inzien en blijven deze resultaten beschikbaar?

Resultaten vind je terug onder de knop 'Resultaten'. Hier kan je de resultaten van een hoofdstuk, paragraaf, opdracht of oefentoets bekijken. Door het filteren van de datum kan je de periode waarover je de resultaten ziet aanpassen. Resultaten van twee jaar oud worden gearchiveerd.
Staat de datum goed?

Per 1 augustus worden de antwoorden van het vorige schooljaar verwijderd in het lesmateriaal en kan je niet meer inzien wat je ingevuld had. Echter blijven eerdere antwoorden en resultaten wel bewaard.
De datum op de resultatenpagina switcht automatisch naar de periode voor het nieuwe schooljaar. Hierdoor kan het lijken alsof je resultaten weg zijn, maar deze zijn weer zichtbaar na het selecteren van de juiste periode op de resultatenpagina. Wanneer je de resultaten terugziet in het overzicht, kun je ze daar aanklikken om je antwoorden te bekijken. 

  1. Klik dan op de balk onder het woord ‘Selecteer periode’;
  2. Kies voor ‘Vorig schooljaar’;
  3. Nu zie je de resultaten van vòòr augustus staan

image004.png

De resultaten zijn gekoppeld aan je account. Wanneer je licentie verlopen is en je een nieuwe licentie koopt, dan is het voor de resultaten van belang dat je deze licentie aan hetzelfde account met hetzelfde e-mailadres koppelt. De resultaten blijven dan beschikbaar.